Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

São Bŕas de Alportel

São Bŕas de Alportel

Land:Portugal
Plaats:São Bŕas de Alportel
Streek:Algarve
Accommodatie:Aan de rand van een dorp
Accommodatietype:Landhuis
Max. aantal personen:8
Slaapkamers:4
Prijs vanaf: € 400.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Parking

Een eigenzinnig en stiekem afgelegen Boutique Home met 4 slaapkamers (max. 8 gasten, 12+) waar gasten kunnen kiezen tussen de privacy van self catering en de luxe van een Boutique ervaring. Onze boerderij is beschikbaar op exclusieve basis, als schuilplaats voor vakanties, privé evenementen en vieringen, ontsnapping voor geliefden of retraites! Onze "on-hand" conciërge zal met plezier je wensen en behoeften vervullen tijdens je verblijf! CONTINENTAAL ONTBIJT INBEGREPEN op de eerste ochtend van je verblijf. Bij almóada worden alle maaltijden bereid op het ritme van de "Slow Food Cooks Alliance"! We kunnen continentaal ontbijt en diner/lunch serveren! Wijnproeverijen, Kooklessen, therapieën zoals massage, Schoonheidsbehandelingen etc.
Bij het huis vind je ook een verwarmbaar zwembad, een wijnkelder, een honesty-bar, een boetiek voor volwassenen, een buitenbed en verschillende lounges.

Accommodatie São Bŕas de Alportel op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina