Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Tinos - Zuid-Egeïsche-Eilanden - Griekenland - 4 persoons

Anemos stenen huis is een traditioneel Tinian huis voor 4 personen met een prachtige landelijke tuin die een rustige vakantie in de natuur biedt, weg van de overbodige luxe van stedelijke accommodatie. Het ligt 4 km van de haven van Tinos en 500 meter van het beroemde strand van Agios Ioannis Porto en Pachia Ammos. In dit gebied vind je leuke tavernes die Griekse gerechten serveren, evenals een minimarkt voor noodzakelijke benodigdheden.


Alonissos - Thessalië - Griekenland - 5 persoons

Luxe, afzondering, rust en comfort gaan harmonieus samen met de zee, de lucht, de stenen en het groene landschap voor unieke en onvergetelijke momenten. Een bestemming waar u van zult houden en die u zult combineren met de meest fantastische vakanties en uw kostbaarste momenten.


NAFPAKTOS - ANTIRRIO KOLOVEIKA - West-Griekenland - Griekenland - 6 persoons

Luxe natuurhuisje op een landgoed vol olijfbomen, citrusbomen en pijnbomen, op slechts 50 meter van de zee. Rust en natuurschoon op 15 kilometer van de haven van Patras, 15 kilometer van de oude stad Nafpaktos, 30 kilometer van de heilige stad Missolonghi, 110 kilometer van Olympia en 100 kilometer van Delfi. Het huis is geschikt voor zes personen. Er is een grote woonkamer met open haard en airco, twee slaapkamers met airco, twee badkamers en een ruime, volledig gerenoveerde en uitgeruste...


1 |

Griekenland

Luxe Vakantiewoning huren in Griekenland.