Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Brzeźno Szlacheckie

Brzeźno Szlacheckie

Land:Polen
Plaats:Brzeźno Szlacheckie
Streek:Pommeren
Accommodatie:Alleenstaand
Accommodatietype:Vakantiehuis
Max. aantal personen:4
Slaapkamers:2
Prijs vanaf: € 120.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Contactloos verblijf

Op de begane grond is er een volledig uitgeruste kitchenette (koelkast met vriezer, oven, inductiekookplaat, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, servies, potten etc.) De lichtovergoten luxe badkamer met inloopdouche en designtegels zal je ook bekoren. In de open woonruimte staat een gezellige bank (slaapfunctie voor 2 personen), grote flatscreen-tv (WLAN is beschikbaar) en een eettafel met vier stoelen.
De slaapkamer met een tweepersoonsbed bevindt zich boven in de galerij. Op verzoek kunnen we een reisbedje (incl. matras, maar zonder beddengoed) en een kinderstoel (zonder extra kosten) leveren voor onze jongere gasten. Om 's avonds privacy te garanderen, hebben we alle ramen voorzien van elektrische rolluiken. Een terras van 18 m² met een lounge en parasol nodigt je uit om comfortabel te vertoeven. Airconditioning met koel- en verwarmingsfunctie is ook beschikbaar.

Accommodatie Brzeźno Szlacheckie op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina