Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Putten

Putten

Land:Nederland
Plaats:Putten
Streek:Gelderland
Accommodatie:Kleinschalig vakantiepark
Accommodatietype:Chalet
Max. aantal personen:3
Slaapkamers:2
Prijs vanaf: € 108.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Contactloos verblijf

Dit comfortabele chalet biedt alles wat nodig is voor een fijne vakantie op de Veluwe. Ruime living met loungehoek en eethoek voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren, waardoor u geniet van extra natuurlijk lichtinval én prachtig uitzicht naar buiten. De loungehoek is ingericht met een grote hoekbank, een salontafel en een tv-meubel met smart-tv. De eethoek is met een tafel en vier stoelen. De halfopen ruime keuken bevindt zich naast de living en is voorzien van een koel-vriescombinatie, een combinatie ovenmagnetron, een vaatwasser en een 4-pits gasstel inclusief afzuigkap en een koffie- en theebar.
De hoofdslaapkamer is uitgerust met een comfortabel 2-persoonsbed en kastruimte. In de tweede slaapkamer staat een fijn 1-persoonsbed. Ook hier is voldoende kastruimte. De badkamer is ingericht met een douchecabine met massagedouche, radio, wastafel en toilet.
Ruime bostuin met 3 terrassen (1 overdekt) met voldoende zon- en schaduwplekken, bbq en luxe hottub.

Accommodatie Putten op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina