Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Bennekom

Bennekom

Land:Nederland
Plaats:Bennekom
Streek:Gelderland
Accommodatie:Op een erf
Accommodatietype:Vakantiehuis
Max. aantal personen:8
Slaapkamers:3
Prijs vanaf: € 260.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Contactloos verblijf

De Villa is een ruime accommodatie met drie slaapkamers, ideaal voor gezinnen en vriendengroepen die op zoek zijn naar een vakantie-ervaring midden in de natuur. De masterbedroom van The Villa bevindt zich op de zolder en is compleet met een luxe badkamer voorzien van een dubbele douche en een tweepersoons jacuzzi. Hier is teven een king-size tweepersoonsbed aanwezig

In het souterrain bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, elk ontworpen voor rust en privacy. Deze slaapkamers zijn geschikt voor 2 en 4 personen. Ook is op deze verdieping een douche aanwezig. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een gaskachel voor gezellige avonden, en een volledig uitgeruste keuken met een oven, magnetron, diepvries en koelkast. Koken in The Villa gebeurt op inductie.
Buiten beschikt The Villa over een ruim terras. Het terras is deels overdekt. Vanaf hier geniet je van een mooi uitzicht over de vijver (met kampvuurplek) en de prachtige natuur rondom het terrein.

Accommodatie Bennekom op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina