Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Nieuw-Weerdinge

Nieuw-Weerdinge

Land:Nederland
Plaats:Nieuw-Weerdinge
Streek:Drenthe
Accommodatie:Op een landgoed
Accommodatietype:Vakantiehuis
Max. aantal personen:2
Slaapkamers:1
Prijs vanaf: € 90.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Contactloos verblijf

Dit Natuurhuisje is een ruim en supergezellig ingericht vakantiehuisje voor 2 personen (80m2) en is van alle gemakken voorzien. Het heeft een knusse, omheinde veranda met een houtkachel en heerlijke leren fauteuils. Ziet u zich al zitten? Lekker bij het haardvuur met een glaasje of een warme chocomel? Bij de vijver staat ook nog een heerlijke loungeset en een riante tuintafel waar u van de ochtendzon kunt genieten.
De woonkamer heeft een ruime zithoek met een bank en 2 relaxfauteuils. Er is een gezellige keuken met een koelkast, 4-pits gasfornuis, combi-magnetron, waterkoker en een filterkoffiemachine. Er is een luxe badkamer en een apart toilet. De ruime slaapkamer is op de 1e verdieping en is voorzien van een heerlijk bed (160x200) en een 1 persoonsbed (90x200) beiden voorzien van opdekmatras.
Het huisje heeft een Smart-TV en natuurlijk is er Wi-Fi. Er is CV en voor de warme dagen is er een Airco. De bedden zijn fris opgemaakt en er is volop bad- en keukenlinnen aanwezig.

Accommodatie Nieuw-Weerdinge op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina