Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Haps

Haps

Land:Nederland
Plaats:Haps
Streek:Noord-Brabant
Accommodatie:Op een landgoed
Accommodatietype:Vakantiehuis
Max. aantal personen:2
Slaapkamers:1
Prijs vanaf: € 200.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Rolstoel toegankelijk

Welkom bij het natuurhuisje van je dromen! Ontsnap aan de drukte en dompel jezelf onder in de serene rust van ons moderne vakantiehuis, gelegen te midden van fluitende vogels, zoemende bijen en kleurrijke vlinders.
Ons huisje biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Geniet van een heerlijke nachtrust in het elektrisch verstelbare bed, met een TV lift aan het voeteneinde voor eindeloos Netflix-plezier. Ontspan ook gezellig op de bank en luister naar je favoriete platen op de platenspeler. De ruime kasten bieden genoeg opbergruimte voor al je spullen.
Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de complete keuken, uitgerust met een vaatwasser en een Quooker voor direct kokend water. Na een dag vol avontuur kun je jezelf opfrissen onder de luxe regendouche met sunshower. Voor extra comfort is er een modern douchetoilet aanwezig.
Met veel privacy en een eigen oprit, inclusief laadpaal voor je auto, is dit de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Accommodatie Haps op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina