Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Bellingwolde

Bellingwolde

Land:Nederland
Plaats:Bellingwolde
Streek:Groningen
Accommodatie:Op een erf
Accommodatietype:Tiny house
Max. aantal personen:2
Slaapkamers:1
Prijs vanaf: € 95.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Parking

Stel je voor.. na een heerlijke nacht onder de sterrenhemel word je 's ochtends gewekt door de fluitende vogels en nieuwsgierige eekhoorntjes. Op de vlonder staat een ontbijtmand klaar met heerlijke verse
streekproducten. Nadat je een kop koffie of thee hebt gezet vind je je plekje in de hangmat of op je terrasje waar je in het ochtendzonnetje kunt genieten van je ontbijt. Ga op pad voor een mooie wandeling of fietstocht door het groene Westerwolde of ontspan in de (optioneel te boeken per 4 uur) hottub & sauna in de privé Wellness Tuin.
Het is momenteel in aanbouw en wij verwachten 20 juni onze deuren te openen.
We bouwen 2 Tiny Houses voorzien van vlonder met hangmat en loungeset. De huisjes zijn voorzien van: Luxe badkamer, Koffiecorner met koelkast, koffie & thee faciliteiten en spoelbak, 2 persoonsbed, zithoek, Loungebank in het raamkozijn waar je heerlijk kunt relaxen en naar buiten kunt kijken en een "Thuisbioscoop" beamer met scherm voor een gezellige filmavond.

Accommodatie Bellingwolde op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina