Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Mur-de-Barrez

Mur-de-Barrez

Land:Frankrijk
Plaats:Mur-de-Barrez
Streek:Occitanië
Accommodatie:Aan de rand van een dorp
Accommodatietype:Vakantiehuis
Max. aantal personen:2
Slaapkamers:1
Prijs vanaf: € 135.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Contactloos verblijf

Dit vrijstaande vakantiehuisje, twee persoons met een uitzicht zo mooi! Verblijf je in dit heerlijke compleet gerenoveerde huis met uitzicht op de valei voel je je gelijk thuis in Frankrijk. De perfecte uitvalbasis om het departement Aveyron/Cantal wandelend, fietsend of met de auto te ontdekken.
Een sfeervol vakantiehuis met een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer stap je op je balkon en waan je je alleen in de natuu. Via de beneden verdieping loop je zo op het grote mooi aangelegde houten terras. Gezellige zitjes op je balkon, op het houten terras of onder de veranda in de schaduw genietend van je lunch of avond eten. Elk moment van de dag of jaargetijde vormt zich een ander schilderij vanaf het balkon of vanaf het houten terras. Een adembenemend uitzicht dat nooit verveeld.
Het huis heeft een woonkamer met open luxe keuken en via de trap in de woonkamer loop je naar beneden naar de slaapkamer met een watstafel en ruime inloopdouche. Gaan we je zien?

Accommodatie Mur-de-Barrez op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina