Zoeken: 1 of meerdere wensen aanvinken

Land:
Provincie Regio:
Maximaal Personen:
Type Vakantiehuis:
 

Bruschied

Bruschied

Land:Duitsland
Plaats:Bruschied
Streek:Rijnland-Palts
Accommodatie:Centraal gelegen in een dorp
Accommodatietype:Appartement
Max. aantal personen:4
Slaapkamers:2
Prijs vanaf: € 120.00

EXTRA INFORMATIE

Omschrijving:

Contactloos verblijf

Ons geboortedorp Bruschied ligt op een berg en heeft een prachtig uitzicht op de vallei voor de deur. Voor ons is het de mooiste plek in het zuidwesten van Duitsland. De (privé)flat is toegestaan voor maximaal 4 personen en bevindt zich in het souterrain van een chique HUF-geïnspireerd huis.
Er is een terras en een tuin voor de flat. De flat is erg rustig omdat hij op het westen ligt, weg van de hoofdweg, waardoor er 's middags en 's avonds goed zonlicht is.
Er is een tweepersoonsbed met kledingkast in de eerste slaapkamer en een eenpersoonsbed in de tweede slaapkamer. Er kan ook een opklapbed worden verstrekt. In de woonkamer staat een bank, een flatscreen tv (met Netflix), een fauteuil en een eettafel met 4 stoelen. De keuken heeft een kookplaat, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. De enorme badkamer heeft een luxe regendouche en een wasdroger. De cederhouten sauna buiten kost 20€/gebruik.

Accommodatie Bruschied op Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit verblijf kunt u vinden op de eigen website van de verhuurder. Deze accommodatie is ook online te boeken!

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina