Advertentie plaatsen

Maaspark De Lithse Ham

Voel u vrij als een vlinder

 

 

 

 

Het gehele recreatiepark bestaat uit een mooi aangelegd en goed onderhouden chaletpark, een kampeergelegenheid met ruime campingplaatsen en een schitterende jachthaven. Dit alles schitterend gelegen in de uitgegraven grindgaten van de Maas. Veel (water)sport, spel, entertainment, zandstranden, zonneweide en een kinderzwembad (buiten) te midden van een schitterende natuur zijn de kenmerken van ons prachtige recreatiepark.

Maaspark ? De Lithse Ham biedt voor ieder wat wils en zorgt er op die manier voor dat iedereen zich optimaal kan vermaken tijdens hun verblijf! Ons recreatie- & animatieteam zorgt ervoor dat de ouders zelf ook vakantie hebben. De kinderen worden gedurende zomerperiode vermaakt door ons animatieteam, dat daarvoor een passend en zeer divers animatie- en activiteitenprogramma heeft opgesteld. Het animatieteam verzorgt leuke spelletjes en activiteiten, en zullen er op die manier voor zorgen dat de kinderen nog lang zullen napraten over de bijzondere belevenissen op Maaspark De Lithse Ham.

Juist die combinatie maakt Camping ? Jachthaven ? Chaletpark De Lithse Ham tot een uniek recreatiepark, dat absoluut de moeite waard is om te ontdekken!

Maaspark De Lithse Ham

0412481405
0412481405
De Lithse Ham 3, 5397 GL Lith

0 resultaten van Maaspark De Lithse Ham uit Lith
Verfijn de zoekresultaten

Zoekformulier legen
 

Prijs

 

Conditie




Aangeboden / gezocht



Zoekformulier legen

Verfijn de zoekresultaten

Lijst Raster
Plaats zelf eenvoudig een advertentie
Plaats zelf eenvoudig een advertentie Wilt u iets verkopen, verhuren of zelfs weggeven? U kunt eenvoudig zelf een advertentie plaatsen, klik op onderstaande link. Plaats advertentie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?